March Madness AFC – 2021

Kyle Shanahan og John Lynch besluttede sig for at tage kontrol over 49ers’ skæbne i forhold til quarterback og lavede derfor et blockbuster-trade med Dolphins, der har taget dem fra pick 12 til pick 3 i draften. Tradet kostede kassen, og Dolphins har nu endnu mere at skyde med. Var tradet for dyrt, og hvem vælger 49ers? Vi kommer med et par bud. Og så var det jo i går, at der landede endnu et trade: Sam Darnold ryger fra Jets til Panthers. Det taler vi selvfølgelig også om, men hovedparten af udsendelsen handler om de 16 AFC-hold og hvordan de er sluppet gennem de første kaotiske uger af Free Agency. Til sidst i udsendelsen får du en lidt speciel NFL Showet Top 5 over de mandskaber, der har gjort det bedst. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.

NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *