Conference – 2020

Det bliver den gamle ged mod den nye ged i Super Bowl 55. Brady mod Mahomes. Bucs mod Chiefs. Brady skal spille sin 10. Super Bowl – denne gang for Buccaneers, der som det første hold nogensinde kommer til at spille den store finale på hjemmebane. Vi går de to konferencefinaler igennem og ser så småt frem mod Super Bowl. Vi runder også et par nyheder: Lions og Eagles har fået ny head coach, og Matthew Stafford og Lions har besluttet at gå hver til sit. Og hvad gør Aaron Rodgers? Han var ikke ligefrem verdens gladeste mand efter nederlaget til Buccaneers. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.

NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk og www.charbroil.dk og www.bookbeat.dk/nfl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *