Divisional – 2020

Så er vi klar til konference-finalerne, efter at divisional-runden bød på tre hjemmesejre til Packers, Bills og Chiefs, mens Buccaneers vandt ude over Saints. Vi dykker ned i de fire kampe og ser frem mod de to Super Bowl-semifinaler: Chiefs-Bills og Packers-Buccaneers. Derudover ser vi – blandt meget andet – også nærmere på de fire nye head coaches, der er blevet ansat i løbet af den seneste uge: Jacksonville Jaguars har hyret Urban Meyer. Arthur Smith har skiftet sin titel som offensiv koordinator i Titans ud med HC-jobbet i Atlanta Falcons. LA Rams’ nu tidligere defensive koordinator, Brandon Staley, kommer til at stå i spidsen for LA Chargers, og New York Jets har hyret 49ers’ nu tidligere defensive koordinator, Robert Saleh. Vi spekulerer også i, hvem der kunne være i spil til de resterende HC-positioner i Eagles, Texans og Lions. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.

NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk og www.charbroil.dk og www.bookbeat.dk/nfl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *