Week 16 – 2020

Nu strammer det for alvor til med bare en enkelt runde tilbage af grundspillet. Meget er allerede afgjort i forhold til flere holds slutspilsdeltagelse, men seedningerne er langt fra på plads endnu, og sidste spillerunde kommer til at afgøre skæbnen for flere hold i både AFC og NFC. Vi går slutspils-scenarierne minutiøst igennem gennem hele udsendelsen, hvor vi naturligvis ser tilbage på alle kampene i Uge 16. Vi runder blandt meget andet også nyheden om, at Washington har smidt Dwayne Haskins på porten – på trods af, at Washington stadig har chancen for at komme i slutspillet. Og så er det jo i dag, at vi byder velkommen til vores nye samarbejdspartner og sætter gang i den helt nye Char-Broil-quiz. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.

NFL Showet produceres i samarbejde med: www.taffel.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *