Week 10 – 2020

Kyler Murray til DeAndre Hopkins …! Ja, vi taler om spillet – flere gange – for det var CRAZY! Derudover går vi selvfølgelig alle kampene igennem, og vi ser blandt meget andet også på slutspilsbilledet: Steelers fortsætter med at vinde, og de er nu 9-0. Men der er andre hold, der er inde i gode stimer: For eksempel ser Vikings, Dolphins, Cardinals og Raiders alle ud til at have fundet melodien. Eagles fører fortsat NFC East, men hvor rimeligt er det egentlig, at et hold kan komme i slutspillet med en negativ record? Og bør NFL prøve at forhindre, at hold taber med vilje for at få et højere pick? Vi runder begge spørgsmål. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.

NFL Showet produceres i samarbejde med: www.taffel.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *