Mid Season Power Ranking – 2020

Så er der Mid Season Power Ranking. Og der er sket både det ene og det andet siden vores power ranking i september. Vi gennemgår holdene fra 32 til 1, og derudover tager vi et kig på slutspilsbilledet, som det ser ud lige nu: Steelers og Chiefs har med deres 8 sejre lagt sig i spidsen i AFC men bliver presset hårdt bagfra af blandt andre Bills og Ravens. I NFC har Saints, Seahawks og Packers hver 6 sejre, men også i den konference er der stadig masser af hold i spil. Og så er det også blevet tid til at lege lidt med hvilke navne, der er i spil til at MVP. Derudover runder vi kandidater til offensive og defensive player of the year, rookie of the year på begge sider af bolden samt coach of the year? Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.

NFL Showet produceres i samarbejde med: www.taffel.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *