Week 5 – 2020

Corona har fået fat i NFL, der endnu engang har været tvunget til at skubbe kampe – hvilket så også er den direkte årsag til, at vi optog en dag senere end ellers. Hvor meget elastik er der tilbage i elastikken i forhold til resten af kampprogrammet? Ikke meget. Vi taler om mulige scenarier, og så taler vi selvfølgelig også om den helt igennem skrækkelige skade til Dak Prescott og om Alex’ Smiths comeback, ligesom vi kommer omkring fristillingen af Dan Quinn hos Falcons og Le’Veon Bells exit fra Jets, der ligesom Giants og Falcons har deres første sejr til gode. Steelers, Packers, Seahawks og Titans har til gengæld vundet alle deres kampe. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.

NFL Showet produceres i samarbejde med: www.taffel.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *