Week 4 – 2020

NFL er ramt af Corona, og i første omgang blev konsekvensen, at Titans-Steelers, der skulle have været spillet i weekenden, blev rykket til Uge 7. Chiefs-Patriots blev blot rykket en enkelt dag, fordi Cam Newton var blevet smittet. Som en af vores mange og faste lyttere, Asger Jørgensen, spørger: ”Kan man efterhånden forsvare at spille videre?” Vi går selvfølgelig de 15 kampe, der blev spillet, igennem – og så ser vi også nærmere på Texans, der valgte at smide head coach og GM, Bill O’Brien, på porten efter en skuffende 0-4 start på sæsonen. Hvem bliver den næste, der ryger? Bliver det Dan Quinn eller Adam Gase? Eller måske Matt Patricia? Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.

NFL Showet produceres i samarbejde med: www.taffel.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *