Week 1 – 2020

NFL-sæsonen 2020 er i gang, og spillerunde 1 er i historiebøgerne. Vi fik masser af gode kampe og store spil, men det var også tydeligt, at især nogle hold godt lige kunne have brugt en preseason-kamp eller to. Mestrene fra Chiefs fortsatte, hvor de slap, men det gjorde 49ers mildt sagt ikke. Hvor meget kan vi lægge i resultaterne fra Week 1? Det er det store spørgsmål. Der er til gengæld ingen spørgsmålstegn omkring Hjalte Froholdt, der fik sin debut for Patriots! Vi ser tilbage på alle kampene i første spillerunde og frem mod Uge 2. Og så er det jo i denne udsendelse, at vi finder ud af, hvad NFL Showets egne chips skal smage af. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.

NFL Showet produceres i samarbejde med: www.taffel.dk

One thought on “Week 1 – 2020

  1. Er i enige med Shannon Sharp .i at falcons nederlad til cowboy er være end meltdownet i super bowl. Og hvor lange tid er damn quinn headcoch

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *