Power Ranking – 2020

Så er det lige op over, at NFL-sæsonen 2020 bliver sparket i gang. Vi giver dig NFL Showets første Power Ranking nogensinde, og derudover runder vi de største nyheder, som selvfølgelig primært handler om de roster cuts, der er blevet foretaget den seneste uge. Hjalte er blandt de 53 i New England (!), men hundredvis af andre spillere er blevet sorteret fra – heriblandt et par halvstore navne. Vi taler selvfølgelig også om blandt andre Jadeveon Clowney, der har signet med Titans, og Keenan Allen og Deshaun Watson, som har fået kontraktforlængelser. Digtquiz fra Amstrup? Yes! Crazy stats fra Willumsen? Yes! Lodtrækning om Taffel Chips og Gamepass? Yes! Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.

NFL Showet produceres i samarbejde med: www.taffel.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *