NFC-optakt – 2020

Vi ser på de 16 NFC-hold, og ganske som vi gjorde det i sidste uge med AFC-mandskaberne, vurderer vi hvilken ny spiller eller træner, der har været den vigtigste tilføjelse for de enkelte hold. Du får selvfølgelig også en omgang quizzer, og så runder vi blandt meget andet Jaguars, der fortsætter genopbygningen. De har fritstillet runningback Leonard Fournette og sendt defensive end Yannick Ngakoue til Vikings. Og så kan det godt være, at NFL har styr på Corona-situationen, men nu begynder skaderne at hobe sig op: Eksempelvis kommer Chargers’ stjerne-safety Derwin James ikke til at spille football i år. Det gør Budda Baker til gengæld, og han kommer ikke til at gå sulten i seng. Cardinals har nemlig belønnet ham med en ny stor, fed kontrakt. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.

NFL Showet produceres i samarbejde med: www.taffel.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *