AFC-optakt – 2020

Sæsonen nærmer sig med stormskridt, og her har du vores AFC-optakt, hvor vi ud over at se på de 16 hold også vurderer hvilken ny spiller eller træner, der har været den vigtigste tilføjelse for de enkelte hold. Du får også en omgang nyheder: blandt andet taler vi om Earl Thomas, der er blevet kylet på porten i Baltimore. Bliver det mon Cowboys, der samler ham op? Eller bliver det et af de andre hold, der rygtes til måske at kunne være interesseret i safetyen? Danske Hjalte Froholdt får stor ros for sin indsats i træningslejren i New England, men er det nok til at sikre ham en starterplads? Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.

NFL Showet produceres i samarbejde med: www.taffel.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *