NFC: Good News/Bad News – 2020

I sidste uge zoomede vi ind på de 16 AFC-mandskaber for at finde lidt gode og dårlige nyheder for hvert af holdene. I denne uge gør vi det samme med NFC-halvdelen. Hvis det ikke var på grund af Corona, så ville preseason være gået i gang nu forud for 2020-sæsonen. Det må vi undvære, men heldigvis ser det ud til, at der er styr på situationen i ligaen, hvor holdene nu træner for fuld skrue. Tight end-markedet har fået et alvorligt nøk opad i den forgangne uge, efter at først George Kittle og dernæst Travis Kelce har fået forlænget deres kontrakter og er blevet belønnet, som de burde. Og så er Alex Smith tilbage fra sin alvorlige skade og træner med i Washington. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.

NFL Showet produceres i samarbejde med: www.taffel.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *