March Madness 1 – 2020

Første vanvittige bølge af Free Agency er vel overstået, og den bød blandt andet på et af de mest crazy trades i historien: DeAndre Hopkins fra Texans til Cardinals i bytte for David Johnson og lidt lommeuld. Det taler vi selvfølgelig om, ligesom Tom Brady til Buccaneers også fylder en del. Med Bradys skifte faldt mange af quarterback-dominobrikkerne på plads i resten af ligaen, og dem samler vi op på i løbet af udsendelsen, hvor vi også ser nærmere på nogle af de andre store trades og signings. Derudover kigger vi også på den nye CBA, overenskomsten mellem ligaen og spillerforeningen. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.

NFL Showet produceres i samarbejde med: www.taffel.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *