Wild Card – 2019

Der er lagt op til fire slutspilsbrag i den kommende weekend: Ravens-Titans, Chiefs-Texans, Packers-Seahawks og 49ers-Vikings. Wild card-runden bød på tre sejre til udeholdene: Vikings chokerede verden med en sejr over Saints, Seahawks slog Eagles, Titans slog Patriots, og som det eneste hjemmehold vandt Texans over Bills. Vi går kampene igennem og ser frem mod divisional-kampene. Og så taler vi også trænerfyringer: Hos Cowboys er Jason Garrett fortid. Ny sherif i byen er tidligere Packers-træner, Mike McCarthy. I Washington er træner-kabalen på plads. Ron Rivera er, som vi også forudsagde i sidste uge, holdets nye head coach, og han har taget Jack Del Rio med ind som defensiv koordinator. Wade Philips vender ikke tilbage som defensiv koordinator for Rams. Og Browns har besluttet sig for endnu engang at begynde helt forfra. I sidste uge røg Freddie Kitchens. Og nu er GM John Dorsey også røget på porten. Dét og meget mere i denne udgave af NFL Showet, hvor du også kan glæde dig til et genhør med Peter Kobbersmed og et af hans allerstørste hits. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.

NFL Showet produceres i samarbejde med: www.taffel.dk  og  www.danskespil.dk/oddset

One thought on “Wild Card – 2019

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *