Week 17 – 2019

Så er vi klar til playoffs! Og trænerfyringer! Spilleuge 17 gav os mere af alt det, som vi elsker ved NFL: Store spil, fremragende og spændende kampe og ikke mindst overraskelser! Og så sluttede sæsonen lige af med et brag af en kamp mellem Seahawks og 49ers, som blev afgjort til allersidst. Nu kan vi se frem til fire spændende wild card-kampe i den kommende weekend: Patriots-Titans, Texans-Bills, Saints-Vikings og Eagles-Seahawks. Ravens, Chiefs, 49ers og Packers kan tage en slapper. Det kan Freddie Kitchens også på en måde. Han er nemlig blevet fyret i Cleveland efter bare en enkelt sæson. Pat Shumur er fortid hos Giants, og Redskins har fyret GM, Bruce Allen – og dermed skal Redskins ud at finde både en ny head coach og GM. Ron Rivera er favorit til at overtage rollen som cheftræner. Jerry Jones har ikke fyret Jason Garrett endnu, men rygterne går på, at hele trænerstaben risikerer at ryge på porten. Vi går alle kampene fra Uge 17 igennem og tager et kig på wild card-kampene i weeekenden, og til sidst i udsendelsen skiftes vi til at vælge vindere af samtlige slutspilskampe – frem mod Super Bowl. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.

NFL Showet produceres i samarbejde med: www.taffel.dk  og  www.danskespil.dk/oddset

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *