Midseason Special – 2019

Patriots har godt nok lige tabt en kamp, men AFC kommer umiddelbart til at stå imellem dem, Ravens og Chiefs. I NFC ser billedet mere mudret ud. 49ers, Saints og Packers ligger godt til men bliver presset hårdt bagfra af flere hold. Vi går alle holdene igennem her ved halvvejsmærket og tager et kig på slutspilsbilledet. Hvem står til at blive MVP? Hvem bliver rookie of the year på begge sider af bolden, og hvem løber af sted med titlen som henholdsvis offensive og defensive player of the year? Hvem bliver coach of the year? Og hvem bliver fyret? Vi kommer med nogle bud og svarer i øvrigt på flere gode spørgsmål – blandt andet om danskerne i og omkring NFL. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.

NFL Showet produceres i samarbejde med: www.taffel.dk  og  www.danskespil.dk/oddset

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *