Week 8 – 2019

Det gik ikke helt ligeså meget amok med trades, som mange havde ventet. Men lidt skete der da inden trade deadline i går, tirsdag. For eksempel blev Aqib Talib nok ikke specielt glad, da han fandt ud af, at Rams havde sendt ham til Dolphins. Vi taler om de trades, der blev gennemført + de trades, der var på trapperne men som ikke blev til noget. Vi taler selvfølgelig også om skaden til JJ Watt. Får den ham til at overveje at stoppe karrieren? Drew Brees var tilbage efter at have siddet ude i fem uger. Han så godt ud. Det gør Saints også, ligesom både Patriots og 49ers også foreløbig har deres på det tørre som de to fortsat ubesejrede hold. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.

NFL Showet produceres i samarbejde med: www.taffel.dk  og  www.danskespil.dk/oddset

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *