Preseason 2 – 2019

NFL blev ramt af et regulært chok i søndags, da Andrew Luck pludselig valgte at indstille karrieren her ganske kort tid før sæsonstart. Det bruger vi naturligvis en del energi på, for hvad gør Colts nu? Og får Lucks alt for tidlige exit andre konsekvenser? Derudover runder vi Lamar Millers skade og tager en runde mere på Hjalte og Andreas. Plus, som vi teasede for allerede i sidste uge, så ser vi på rookie headcoaches og rookie quarterbacks og deres udfordringer. Og sidst men ikke mindst løber vi alle 32 hold igennem og udpeger en mulig gennembrudsspiller fra hvert hold. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming

Produceret i samarbejde med www.taffel.dk  og  www.danskespil.dk/oddset

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *