Draft-optakt – 2019

Så er ventetiden ved at være ovre. Vi er fremme ved juleaften i NFL-land. Holdene har alle deres ønsker klar. Fansene har deres ønsker klar. Spørgsmålet er, om vi får det, vi håber – eller om vi bliver skuffede. Under alle omstændigheder bliver det crazy! Hvem ryger først, når draften går i gang natten til fredag dansk tid? Bliver det quarterback Kyler Murray? Bliver det defensive end Nick Bosa? Eller defensive tackle Quinnen Williams? Eller måske en helt fjerde? Vi tager et kig på alle holdene og deres needs, og for første gang i NFL Showets historie laver vi en egentlig mock-draft. Derudover ser vi nærmere på nogle af årets helt store profiler, som meget vel kunne blive valgt i 1. runde. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
Produceres i samarbejde med www.taffel.dk og www.danskespil.dk/oddset

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *