Wild Card – 2018

Slutspillet er i fuld gang, og det blev til hele tre udebanesejre i wild card-runden: Colts slog Texans, Chargers vandt over Ravens, Eagles besejrede Bears, og som det eneste hjemmehold vandt Cowboys over Seahawks. Det efterlader os med fire divisional-kampe, der er mindst ligeså udfordrende at ramme i picks: Patriots-Chargers, Chiefs-Colts, Saints-Eagles og Rams-Cowboys. Vi ser tilbage på wild card-kampene og frem mod næste spillerunde, og så kigger vi nærmere på de hold, der allerede nu har skrevet under med en ny cheftræner. Derudover er der Ugens Spiller fra Taffel, Oddset-quizzen fra Danske Spil, masser af spil-chips fra Elming, stats fra Willumsen og en temmelig udfordrende dickquiz fra Amstrup. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *