Draft – 2018

Cleveland Browns havde endnu engang fornøjelsen af at vælge først i draften, og de gjorde, som de fleste forventede – de draftede en quarterback. Men var Mayfield det rigtige valg? Vi går hele draften igennem, og der var masser af overraskelser: både spillere, der faldt – og spillere, der blevet taget tidligere end forventet. Derudover kan du se frem til svar på et hav af lytterspørgsmål, en Top 5 eller to, digtquiz fra Amstrup og meget meget mere. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming

One thought on “Draft – 2018

  1. Hej Drenge.
    Tak for et fanstastisk show!

    Bare lige en off-topic kommentar … Claus nævner at “Jørgen Mylius blev til Jørgen DE Mylius”. Men Jørgen de Mylius har ALTID heddet Jørgen de Mylius. Han har bare ikke brugt hele navnet før sent i sin karriere – sikkert noget med at det ikke lød cool i rockradioen i sin tid. 🙂

    Er det snart September? 🙂

    /Jens

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *