March Madness 2 – 2018

Så er vi tilbage med endnu en omgang March Madness. De helt store ryk i free agency skete for to uger siden, men det er ikke slut endnu. Slet ikke hos Rams, der bliver ved med at opgradere en i forvejen skræmmende defensiv. Nu er defensive tackle Ndamukong Suh også på holdet. Vi går alle 32 hold igennem, ser en smule frem mod draften i april og kigger også på nogle af de regelændringer, der træder i kraft til 2018-sæsonen. Blandt andet skulle det blive nemmere at finde ud af, hvad et catch egentlig er. Og nå ja – så synger Claus Elming en smule, og Peter Kobbersmed leverer endnu et sikkert hit – denne gang med tekst skrevet af Søren Amstrup. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *