Week 15 – 2017

Uge 15 bød på flere kontroversielle situationer og masser af crazy kampe – både kampe, hvor favoritterne kørte modstanderen over, og kampe, hvor det hele blev noget mere tæt end forventet. Vi ser på, hvordan det gik, og på hvordan slutspilsbilledet ser ud lige nu. Derudover kigger vi på navnene, der er blevet offentliggjort til Pro Bowl – og på nogle af de navne, der mangler. Aaron Rodgers fik en enkelt kamp for Packers efter sin skade men er nu lukket ned for resten af sæsonen. Det er Jaguars til gengæld ikke. De er i playoffs for første gang siden 2007, og selv Bortles ser stærk ud. Peter Kobbersmed er også stærk. Fantasysæsonen rundes af med endnu en ørehænger. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *