Week 14 – 2017

Så røg der endnu en stjerne. Carson Wentz er ude resten af sæsonen med et overrevet korsbånd, og det er både synd for Wentz, Eagles, resten af NFL og alle os andre, der følger med på TV’et. Spørgsmålet er hvor store konsekvenser, det får for Eagles, der jo har en af ligaens allerbedste backup-quarterbacks i Nick Foles. En af de allerbedste quarterbacks – period – er tilbage i Packers, men det er med ryggen mod muren, at han går ind til de sidste tre kampe i regular season. De kampe SKAL nemlig vindes, hvis Packers skal have en chance for at komme med i slutspillet. Vi tager et kig på slutspilsbilledet, som det tager sig ud lige nu, og så går vi selvfølgelig alle kampene igennem fra Uge 14. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *