Week 13 – 2017

Så gik den ikke længere for Giants’ nu tidligere head coach Ben McAdoo, der blev fyret i mandags. Og han tog den nu ligeså tidligere GM Jerry Reese med sig på vej ud ad døren. Eli er tilbage som starter, og mon ikke han sidder og tænker, at der er langt op til 210 kampe i træk som starter? Vi runder flere kontroversielle situationer fra Uge 13, og så taler vi selvfølgelig om alle kampene og kigger på nogle af de meget tætte divisioner som eksempelvis den stærke NFC South og den skuffende AFC Vest, hvor kampen om slutspilspladserne virkelig spidser til. Derudover noterer vi blandt andet, at Josh Gordon er tilbage på banen for første gang siden 2014, og at 49ers har fundet svaret på quarterback i Jimmy Garoppolo. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *