Preseason 2 – 2017

Vi fik set de fleste af stjernerne i den tredje uge af preseason, som er den uge, der minder mest om niveauet i den regulære sæson. Vi fik desværre også en del skader til nøglespillere. Og så er Matthew Stafford nu den højst betalte spiller i NFL. Mindre kan gøre det for Andreas Knappe, der fortsat kæmper for en plads blandt de 53 i Atlanta. Vi runder stort og småt i NFL i denne anden preseason-udsendelse forud for 2017-sæsonen. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming

4 thoughts on “Preseason 2 – 2017

 1. En mindre detalje: I nævner at det er Dean Blandino der skal foretage reviews, men han sagde op tilbage i april (er vist nu hos Fox sammen med Mike Pereira).
  Hans efterfølger er Alberto Riveron, som i modsætning til Blandino selv har været dommer i NFL, men det bliver ikke ham der skal stå for instant replay, da man har delt Blandinos gamle opgaver lidt op, og fået en erfaren replay official, som hedder Russell Yurk, til at være “VP of instant replay”, og det er ham der så har den her centraliserede endelige beslutning i kampene.

  1. Hej Kim

   Tak, Kim. Vi blev opmærksomme på det umiddelbart efter, at vi uploadede podcasten i går.

   My bad.

   Hut hut
   Thomas

   1. No worries, det er nok kun dommernørder som mig, der går op i det 🙂

    Og tak for en god podcast!

    1. Nej, der er adskillige andre, der også har gjort opmærksom på det:-) Og helt fair! Tingene skal være i orden.

     Selv tak, Kim!

     Thomas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *