Week 4 – 2016

Broncos og Vikings er de eneste hold, der er 4-0, Browns er uden sejre, Patriots fik et æg på hjemmebane, og Matt Ryan og Julio Jones gik amok. Vi ser tilbage på Week 4 og frem mod den kommende spillerunde. Og så kan du også høre, hvad attributter hedder på fransk, og hvordan ”what the fuck” udtales på japansk. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming

2 thoughts on “Week 4 – 2016

 1. Tak for et stærkt show. Nyder når i går i dybden med regler og hvordan NFL er designet.
  Jeg prøver at lytte så meget som muligt til jeres show, men da det udkommer onsdag-torsdag er det svært at finde 1.5 time den dage til at høre det hele igennem inden Torsdags kampen.
  Er det på nogen måde muligt at showet kan optages tidligere og blive sendt tidligere?

  Mange tak.

  1. Hey

   Selv tak! Glad for, du synes om det:-) Det kan desværre ikke lade sig gøre. Både Claus og jeg laver andre ting, og i modsætning til amerikanske podcasts, hvor de har en hel hær af folk til at skrive noter og statistikker, står vi selv for alt. Showet hverken forbereder eller laver sig selv, så det kan desværre ikke blive tidligere på ugen – selv om jeg er helt enig: det ville være mere optimalt.

   Bedste hilsner – hut hut
   Thomas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *