NFC-optakt 2016

Hvordan ser styrkeforholdet ud i NFC-konferencen før 2016-sæsonen? Vi går de 16 hold igennem, og så får du selvfølgelig også vores bud på, hvem der når i Super Bowl 51. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming

2 thoughts on “NFC-optakt 2016

 1. Svaret på Taffel-quizzen er, at Tracy Porter er den eneste, som har returneret en interception fra både Eli og Peyton Manning til touchdown (pick-six). Og som Saints-fan er jeg særligt glad for hans Peyton Manning pick off 😀

  1. Hej Kristian

   Ja, du har fuldstændig ret i dit svar:-) Problemet er bare, at det ikke er Taffel-quizzen. Ingen af dem. Hverken “Ugens Spiller” eller “Bogstav-quizzen”. Og begge de konkurrencer kan du kun deltage i på mail@nflshowet.dk

   Men tak for buddet!

   Hut hut
   Thomas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *