Kampprogram – 2024

Det trak ud en ekstra uge, fordi der lige var lidt detaljer med Netflix, der skulle på plads, men nu er kampprogrammet for 2024 altså offentliggjort. Og hvis du gerne vil til football uden at skulle flyve helt til USA, er der flere muligheder for at se NFL på europæisk jord – også i år. Både i Tyskland og England. I dagens udsendelse ser vi blandt andet på ”strength of schedule” og på hvilke divisioner, der er matchet med hinanden. Og så er det jo i år, at NFC-holdene har en ekstra hjemmekamp. Det havde holdene fra AFC sidste år. Vi kommer omkring alle otte divisioner og ser på nogle af de fedeste matchups for hvert af de 32 hold. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også www.hellofresh.dk/ * Og der er ekstra penge at spare frem til den 27. maj. Brug vores kode FLASHHUDDLE og spar helt op til 1.299 kroner på dine fem første måltidskasser. Tilbuddet gælder også for tidligere kunder, der har opsagt deres abonnement for mindst 12 måneder siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *