March Madness AFC – 2024

Har Texans gjort nok i Free Agency til at holde fast i førstepladsen i divisionen? Og hvad med Bills, Ravens og Chiefs? Har de styr på det? Patriots, Bengals, Titans og Chargers vil selvfølgelig gerne væk fra sidstepladsen i deres divisioner – men har de gjort nok? Spørgsmål er der nok af. Og det er slet ikke slut endnu. Der er stadig masser af store profiler, der endnu ikke har fundet en klub. Og lige rundt om hjørnet i april venter draften. I dag zoomer vi ind på de 16 AFC-hold og ser nærmere på, hvordan de er sluppet gennem de første vilde uger af Free Agency. På torsdag gør vi det samme med de 16 hold i NFC. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *