March Madness – 2024

Så er vi igennem den første bølge af Free Agency, og som altid har det været crazy. I dagens udsendelse zoomer vi ind på flere end 50 af de største nyheder fra den første uges trades, signings, resignings og franchise tags. Panthers har overrasket alt og alle med tradet af Brian Burns til Giants – for nærmest ingenting. Og i Pittsburgh har de virkelig rystet posen på quarterback – en position, som Vikings også er nødt til at se nærmere på, efter Kirk Cousins har skrevet under på en fire-årig monsterkontrakt med Falcons. Sam Darnold har godt nok skrevet under på en et-årig aftale, men mon ikke Vikings er på udkig efter nyt blod i draften?
Free Agency er langt fra overstået. Der er masser af store navne, der stadig er ledige på markedet, så der er med andre ord mere i vente i de kommende uger. Glæd dig allerede nu til næste uges to March Madness-udsendelser: March Madness AFC og March Madness NFC, hvor vi stiller skarpt på hvert enkelt hold og derefter så småt kan begynde at se frem mod draften i april. I dagens udsendelse runder vi også flere spillere, der har lagt støvlerne på hylden. Ikke mindst Aaron Donald, der har sagt farvel og tak efter ti imponerende år i ligaen. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *