Conference – 2023

Så er vi klar til Super Bowl 58! Den kommer til at stå mellem Chiefs og 49ers, efter at de vandt over henholdsvis Ravens og Lions i de to konferencefinaler. Hvad var de afgørende momenter, og hvorfor gik det, som det gjorde? Vi dykker dybt ned i de to kampe, og så ser vi også allerede i denne udsendelse lidt frem mod Super Bowl. I næste uge går vi endnu mere i detaljer i vores egentlige optaktsudsendelse. I dag kommer vi også omkring de seneste trænerhyringer: Det blev hverken Jim Harbaugh eller Bill Belichick, der fik lov at overtage styringen i Atlanta. Det blev derimod Raheem Morris, der nu er ny head coach for Falcons. Jim Harbaugh endte i Los Angeles, hvor han kommer til at stå i spidsen for Chargers. Og Panthers har også fået styr på deres nye cheftræner. Det blev Dave Canales, der tidligere har haft succes med at få det meste ud af sine quarterbacks – senest i år med Baker Mayfield. Og nu får han altså fornøjelsen af at skulle forsøge at gøre det samme med Bryce Young. To hold er stadig på jagt efter deres næste head coach: Commanders og Seahawks. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også www.danishcrown.com/da-dk og www.hellofresh.dk/ * Brug vores kode HFNFL og spar helt op til 1.199 kroner på dine fem første måltidskasser. Tilbuddet gælder også for tidligere kunder, der har opsagt deres abonnement for mindst 12 måneder siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *