Week 16 – 2023

Hut hut, så er vi her igen! En dag senere end sædvanligt, men ellers er det meste, som det plejer at være. Vi går alle kampene fra 16. spillerunde igennem: Ravens satte 49ers på plads, Bills har fundet gearet, Lions har sikret sig NFC North, og Baker Mayfield og Buccaneers viser tænder. Broncos tabte et skridt med nederlaget til Patriots, og Eagles er tilbage som 1. seed i NFC East foran Cowboys, der tabte til Dolphins. Kampen om pladserne i slutspillet spidser nu for alvor til. To spillerunder tilbage, og der er masser af hold, der stadig har en chance for at komme med i det forjættede land. Vi tager et kig på det aktuelle slutspilsbillede – og spændingen er på højde med en thriller fra Hollywood. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også www.nemlig.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *