Week 14 – 2023

Der var drama for alle pengene i Uge 14 – lige indtil det sidste med de to Monday Night-kampe, der blandt andet bød på et historisk comeback af Titans i kampen mod Dolphins. Også søndag var der drama på drengen – ikke mindst i kampen mellem Chiefs og Bills, som Bills vandt. Dermed holder Bills liv i deres slutspilsdrømme. Omvendt var det et nederlag, de ikke tog specielt pænt hos Chiefs. Ikke mindst Patrick Mahomes var stærkt utilfreds efter kampen. Drama var der også i kampen mellem Ravens og Rams, der gik i forlænget spilletid. Det gjorde kampen mellem Raiders og Vikings heldigvis ikke. Den sluttede 3-0 til Vikings. 3-0! Vi går alle kampene igennem, og så tager vi et kig på det aktuelle slutspilsbillede med fire spillerunder tilbage. Der er tæt løb i begge konferencer. Derudover runder vi blandt andet lønloftet, der kommer til at stige, og så siger vi farvel til den tidligere NFL Tight End Frank Wycheck, der er gået bort – alt alt for tidligt. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også www.nemlig.com/ samt quizzone.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *