Week 12 – 2023

Sikke en spillerunde! Og sikke en kamp, vi fik mellem Eagles og Bills – og så endda i regnvejr. Var det årets kamp? Den er i hvert fald med i opløbet. Det er så til gengæld en del mere, end man kan sige om kampen mellem Giants og Patriots, der var lige ved at gå i overtime – men vi slap heldigvis med skrækken. Bengals er ikke sluppet med skrækken. De mangler i dén grad Joe Burrow. Broncos er til gengæld ”on a roll”. Chiefs fik angrebet op at køre. Ravens fortsætter med at vinde kampe, og Panthers – ja, de skal på udkig efter en ny head coach, efter at de har smidt Frank Reich på porten. Den historie taler vi om, ligesom vi selvfølgelig går alle kampene fra Uge 12 igennem. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.

NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også www.nemlig.com/ samt www.bookbeat.dk/nfl og quizzone.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *