Week 11 – 2023

Hvem skulle have troet, at Tommy DeVito skulle kaste tre touchdowns og sikre The New York Football Giants en sejr? Ikke mange. Og der var nok heller ikke ret mange, der havde satset på, at Packers ville slå Chargers. Men Chargers fortsætter med at være Chargers. Cowboys fortsatte deres gode stime og mosede Panthers. Bills smadrede Jets. Ravens udraderede Bengals. Jaguars ordnede Titans. Og Dolphins slog Raiders – men måske ikke helt så overbevisende som forventet. Vi går alle kampene igennem, og så taler vi selvfølgelig også om skaderne til nogle af de største profiler: Joe Burrow, Mark Andrews og Deshaun Watson. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også quizzone.dk samt www.hellofresh.dk/ * Brug vores kode HFNFL og spar helt op til 1.199 kroner på dine fem første måltidskasser. Tilbuddet gælder også for tidligere kunder, der har opsagt deres abonnement for mindst 12 måneder siden.

One thought on “Week 11 – 2023

  1. Super fedt program er selv giants believer og griner hver gang i snakker om Dommy! Kan i ikke i jeres program captionss nævne quizzerne og især i disse dage med quiz zone spørgsmålet så man ikke skal spole frem og tilbage for at finde det!

    Mvh Nick F. Augoustakis

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *