Week 10 – 2023

Vanvittig 10. spillerunde! Ekstremt mange tætte kampe, og ekstremt mange af dem blev ovenikøbet først afgjort til allersidst. Bills er inde i en rigtig dårlig periode, og den fortsatte Monday Night med nederlaget til Broncos. 49ers kom ud af deres dårlige stime mod Jaguars og er tilbage på sporet. Lions fortsatte med at imponere med deres sejr ude over Chargers, og i Minnesota fortsatte showet med Joshua Dobbs. Cowboys ydmygede Giants, Browns vandt en vigtig kamp ude over Ravens, og Bengals tabte hjemme til Texans. CJ Stroud banker på – ikke bare til at blive rookie of the year – men måske MVP. Vi går alle kampene igennem og tager et hurtigt kig på nogle af de tætte divisioner i begyndelsen af udsendelsen. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også www.nemlig.com/ samt www.bookbeat.dk/nfl *Få gratis adgang til over 800.000 titler i 60 dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *