Mid Season Power Ranking – 2023

Så er vi halvvejs gennem sæsonen, og dermed er det blevet tid til en spritny Power Ranking. Vi gennemgår holdene fra 32 til 1, og derudover tager vi et kig på det aktuelle slutspilsbillede: Eagles har lagt sig suverænt i spidsen af NFC med Lions, 49ers og Saints på de efterfølgende pladser. I AFC er kampen endnu tættere. Chiefs er etter – efterfulgt af Ravens, Jaguars og Dolphins. Men der er kamp om pladserne – i begge konferencer – og der er stadig en halv sæson at gøre godt med. Elming leverer sit midtvejs-hold, og derudover er det blevet tid til at lege lidt med hvilke navne, der er i spil til at blive MVP, bedste offensive og defensive spiller, bedste offensive og defensive rookie samt bedste head coach. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også www.bookbeat.dk/nfl *Få gratis adgang til over 800.000 titler i 60 dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *