Week 4 – 2023

Hvis man godt kan lide underholdning, så er NFL et meget godt sted at starte. Og sådan var det også i Uge 4 med to kampe, der røg i forlænget spilletid. Og i det hele taget fik vi masser af god football, spændende og tætte kampe plus et enkelt crazy comeback eller to. Og desværre også flere alvorlige skader. Vi går alle kampene igennem. Vikings kom tilbage på sporet. Broncos fik også deres første sejr, mens Bears og Panthers ikke lige har fået nogen drømmestart på sæsonen med fire nederlag i streg. Og hvad sker der lige for Bengals? Og hvad med Steelers? De tabte til Texans og er ikke i nærheden af at ligne det hold, vi forventede at se før sæsonen. To hold er fortsat ubesejrede: Eagles og 49ers. Og så er der ellers et kæmpe midterfelt og en del hold, der stadig er under pres, hvis de gerne vil give sig selv en realistisk chance for at nå med i slutspillet. Vi runder blandt meget andet også historien om Chandler Jones, der blev fritstillet i søndags af Raiders, efter han var blevet arresteret. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også www.bookbeat.dk/nfl *Få gratis adgang til over 800.000 titler i 60 dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *