NFC-optakt – 2023

Hvem skal udfordre Eagles i NFC-konferencen? Skal det være Cowboys, Giants eller 49ers – eller hvad med et hold som Seahawks? Kampen bliver tæt, og der er altid et hold eller to, som pludselig kommer ”out of nowhere” og overrasker alt og alle. I tirsdags handlede det om de 16 hold i AFC. I dag kigger vi nærmere på NFC-mandskaberne og kommer med vores bud på, hvordan det hele det ender. Og så runder vi selvfølgelig også lidt nyheder – ikke mindst de drabelige roster cuts fra 80 til 53. Og så er der stadig et par stjernespillere, der mangler at skrive under på deres nye kontrakt: nemlig Nick Bosa hos 49ers og Chris Jones hos Chiefs. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også www.bookbeat.dk/nfl *Få gratis adgang til over 800.000 titler i 60 dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *