AFC-optakt – 2023

Sæsonstarten nærmer sig med stormskridt. I denne udsendelse går vi AFC-divisionerne igennem og kommer med hvert vores bud på, hvordan de ender. Hvem har du størst fidus til går i Super Bowl? Tror du, at Chiefs gør det igen? Eller hvad med hold som Ravens, Bills eller Chargers … eller Dolphins måske? Der er masser af hold, der byder sig til – og uanset hvad bliver kampen om slutspilspladserne benhård. Vi tager også en runde med nyheder – og den største historie er selvfølgelig det vilde trade, der har sendt Trey Lance fra 49ers til ærkerivalerne fra Cowboys for et 4. rundevalg. Men også tradet, der har sendt Isaiah Simmons fra Cardinals til Giants for et 7. rundevalg, er forholdsvist crazy. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også www.bookbeat.dk/nfl *Få gratis adgang til over 800.000 titler i 60 dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *