Konklusioner – 2022

Så er det blevet tid til at se tilbage på 2022-sæsonen. Hvad vil vi huske den for – ud over at Chiefs blev mestre? Vi kommer omkring samtlige hold og taler om alt det, der gik godt – men også det, der gik mindre godt. Og selv om der er knap syv måneder til kickoff på ’23-sæsonen, så er der heldigvis altid noget at tale om i NFL. I dagens udsendelse ser vi så småt frem mod combinen, free agency og draften. Og så er vi ellers tilbage om nogle uger med den første af flere March Madness-udsendelser. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også www.hellofresh.dk *Nye HelloFresh-kunder kan fra den 13. til den 26. februar få op til 1.041 kroner i rabat på de fem første måltidskasser med koden FLASHNFL. *Tidligere kunder, der har opsagt deres abonnement for mindst to måneder siden, kan få op til 828 kroner i rabat på de tre første måltidskasser med koden RETURNFL.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *