Conference – 2022

Så er der lagt i kakkelovnen til et brag af en Super Bowl. Den kommer til at stå mellem Chiefs og Eagles, efter at de vandt over henholdsvis Bengals og 49ers i de to konferencefinaler i weekenden. Hvad var de afgørende momenter, og hvorfor gik det, som det gjorde? Vi dykker dybt ned i de to kampe og taler også lidt om dommerpræstationerne, som ikke alle fans er lige tilfredse med. Og så ser vi altså også allerede i denne udsendelse lidt frem mod Super Bowl 57. I næste uge går vi endnu mere i detaljer i vores optaktsudsendelse. I dag kommer vi også omkring de seneste trænerhyringer og -fyringer: Frank Reich er nu head coach for Panthers, hvilket altså betyder, at der fortsat er fire klubber, der er på jagt efter deres næste cheftræner. Den tidligere head coach for Broncos, Nathaniel Hackett, er nu offensiv koordinator for Jets, og det betyder, at rygterne nu svirrer igen om Aaron Rodgers’ fremtid. Følger han med til Jets? Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også www.bookbeat.dk/nfl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *