Week 18 – 2022

Det lykkedes ikke for Packers at fuldføre deres vilde comeback. Rodgers og kompagni tabte nemlig til Lions og misser derfor slutspillet. Seahawks, som ingen regnede for noget som helst inden sæsonstarten, får til gengæld den sidste slutspilsplads i NFC. I AFC fik Dolphins brudt den lange stime med nederlag lige på målstregen og sikrede sig 7. seedet. Vi ser på slutspillet, der nu ligger fast – og hey, Jaguars og Trevor Lawrence er også med! Vi går selvfølgelig alle kampene fra Uge 18 igennem. Du får også en frisk status på Damar Hamlin, vi kommer omkring kandidaterne til Hall of Fame, og så røg der jo et par head coaches på Black Monday: Texans sagde farvel og tak til Lovie Smith, og Cardinals sagde bye bye til Kliff Kingsbury. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også www.hellofresh.dk

* Nye kunder kan få op til 765 kroner i rabat på de fire første måltidskasser med koden FRESHNFL. 
* Tidligere kunder, der har opsagt deres abonnement for mindst to måneder siden, kan få op til 828 kroner i rabat på de tre første måltidskasser med koden RETURNFL.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *