Week 17 – 2022

Dagen begyndte med ubehagelige nyheder om Bills’ safety Damar Hamlin, som kollapsede i Monday Night-kampen mellem Bengals og Bills, der blev afbrudt i 1. quarter og udsat. Vi taler selvfølgelig om episoden, der bringer minder tilbage om Christian Eriksens kollaps under EM. Hamlin er stabil og er indlagt, og vi krydser fingre for, at han kommer sig helt ovenpå episoden. Med den udsatte kamp er der et hængeparti fra 17. spillerunde før de sidste kampe i grundspillet i Uge 18. Vi går de resterende kampe fra spillerunden igennem og tager et kig på slutspilsbilledet, som det ser ud lige nu. Med blot én spillerunde tilbage er meget allerde afgjort: Buccaneers har sikret sig deltagelse, og det har Giants også. Commanders, Jets og Dolphins fortsatte deres nedtur i Uge 17, men Dolphins har stadig en chance. Og det har Packers også. Rodgers og kompagni er kommet fra baghjul og har nu en reel chance for at klemme sig ind på 7. seedet i NFC, men de er oppe imod Seahawks og Lions, der også er ude efter den sidste slutspilsplads. Derudover er der fortsat også spænding om hvem, der skal have 1. seedet – både i AFC og NFC. Vi kommer blandt meget andet også omkring Derek Carr, der ser ud til at være fortid hos Raiders. Og JJ Watt, der har valgt at trække stikket og sige farvel til NFL efter en imponerende flot karriere. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også www.hellofresh.dk

* Nye kunder kan få op til 765 kroner i rabat på de fire første måltidskasser med koden FRESHNFL. 
* Tidligere kunder, der har opsagt deres abonnement for mindst to måneder siden, kan få op til 828 kroner i rabat på de tre første måltidskasser med koden RETURNFL.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *