Week 16 – 2022

Der har været iskoldt mange steder i USA, men slutspurten i NFL-grundspillet er brandvarmt. Packers har ikke givet op og kan stadig nå med i slutspillet, mens Dolphins har ramt muren på det helt forkerte tidspunkt med fire nederlag i træk. Kampen om pladserne er benhård, I AFC kæmper Patriots, Jets, Titans og Steelers om at komme med, mens Seahawks, Lions og Packers står forrest i køen i NFC. Vi går slutspilsbilledet igennem og taler selvfølgelig om alle kampene fra Uge 16. Vi taler også om Nathaniel Hackett, som Broncos har kastet på porten efter en gennemført skuffende sæson. Og derudover runder vi Pro Bowl og nogle af de spillere, der er blevet ”snydt”. Og sidst men ikke mindst siger vi farvel til Franco Harris, manden bag “The Immaculate Reception”, der døde i sidste uge, alt for tidligt. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.

NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også eu.manscaped.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *