Week 15 – 2022

Uge 15 i NFL var fuldstændig crazy. Vi fik tre overtidskampe og flere andre, der lige akkurat ikke gik i forlænget. Vikings leverede et vanvittigt og historisk comeback, nede med 33-0 i pausen mod Colts. Texans gav Chiefs kamp til stregen, og Jaguars slog Cowboys. Vi går alle kampene igennem, og så tager vi et nøje kig på slutspilsbilledet her, hvor nettet for alvor strammer til i forhold til hvilke hold, der kommer med, og hvilke hold, der lige akkurat kommer til at havne på den forkerte side. Er Dolphins på vej til at smide det hele på gulvet i AFC? Og hvad med Commanders i NFC? Kan de holde fast i 7. seedet, eller bliver det Seahawks eller Lions? Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også quizzone.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *