Week 14 – 2022

Texans var lige ved at gøre det onde ved Cowboys. Der skulle et monster drive til af Dak Prescott til sidst i kampen for at hive sejren i land. Og det var samme historie for Baker Mayfield og Rams i deres sejr over Raiders. I San Francisco er der nu officielt dømt Brock Purdy-Mania. 7. rundevalget, Mr. Irrelevant, leverede varen og sendte Brady og Buccaneers hjem med en ordentlig øretæve i bagagen. Så er den ged barberet, og Mr. Irrelevant er pludselig blevet temmelig relevant. Vi går alle kampene fra Uge 14 igennem og tager selvfølgelig også et kig på det aktuelle slutspilsbillede. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også quizzone.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *