Week 10 – 2022

NFL bliver bare ved med at trække den ene kamp efter den anden ned fra den øverste hylde. Uge 10 bød på et hav af tætte kampe, store overraskelser og hele to opgør, der endte i forlænget spilletid. Any Given Sunday! Og Any Given Monday (!), for Eagles er ikke længere ubesejret. De tabte nemlig til Commanders i Monday Night-kampen, men de ligger stadig helt i front i NFC. Vi tager et kig på det aktuelle slutspilsbillede og så runder vi også seneste nyt omkring Daniel Snyder-affæren i Washington. Vi taler også om den første NFL-kamp på tysk jord – en kæmpe succes. Og så går vi selvfølgelig alle kampene fra spillerunden igennem. Vært: Thomas Qvortrup. Medvært: Claus Elming.
NFL Showet produceres i samarbejde med www.taffel.dk & www.oddset.dk fra Danske Licens Spil. 18+ & i denne uge også eu.manscaped.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *